Klusgeklaard

Klusgeklaard

Parkstraat 12
1544 AP  Zaandijk
Tel. 0619614620
Fax. 0756287089

Klusgeklaard is een bedrijf dat geen "opzichters", "bazen" of ander toegevoegd personeel kent. De eigenaar (Martin Wouda) is ook diegene die het werk, al dan niet in samenwerking met andere bedrijven uitvoert. Zo kunnen eventuele aanpassingen of veranderingen meteen worden besproken of uitgevoerd. U hoeft dus niet eerst op een "baas" of "uitvoerder" te wachten, wat u tijd en ergenis scheelt. Tevens houdt dit in dat u o.a. ook geen overheadskosten voor kantoorpersoneel etc. hoeft te betalen, waardoor een concurrerend uurloon kan worden gerekend.

Martin Wouda heeft ruime ervaring in de meeste disciplines van het bouwen en werkt bovendien samen met bedrijven welke hij kent en vertrouwt. Er is goed, betrouwbaar en gespecialiseerd gereedschap aanwezig voor elke klus.

"Kunt u ook even ergens anders een haakje voor mij boren?" is wel eens de vraag tijdens een klus. Uiteraard is ook dit geen probleem.

Wij denken met u mee over uw wensen en geven desgewenst adviezen met een verklaring van het hoe en waarom. Wij zijn niet gebonden aan specifieke materialen of groothandels er wordt in principe met alle soorten materialen gewerkt. Er is maar één eis: het moet veilig en betrouwbaar zijn. Zo bepaalt u de keuzes naar uw beurs.